Forstå OpenDIMS

Avada is the perfect choice for your business software needs.

OpenDIMS er overordnet en database, hvor du opretter dimser. I OpenDIMS opretter du “Datatyper”, som indeholder dine egne “Felter”, der er vist i “Feltgrupper”. Du kan oprette “Filtre”, så du kan lave oversigter med præcis det visninger du gerne vil have af dine data/dimser.

0
Your <u>Content</u> Goes Here

Hvem bruger OpenDIMS?

OpenDIMS bliver primært anvendt af virksomheder og institutioner, der ønsker at samle data og gerne vil have muligheden for at selv at lave små applikationer i dagligdagen, uden at skulle have fat i en udvikler eller andet IT team. Den enkle oprettelse af OpenDIMS-databaseapplikationer bliver særligt værdsat. Hvis man betragter OpenDIMS som det eneste og primære sted at gemme data i virksomheden, kan man se betydelige fordele i forhold til andre programmer og SaaS løsninger, som tilbyder at gemme data i skyen, som fx PIM, Sharepoint mf. Det er netop det mere komplekse system og er præcis egnet til virksomheder, der kan udnytte potentialet der. OpenDIMS gemmer data i relationel struktur, hvilket betyder at indeksering og søgninger, bliver udnyttet til det yderste.

5 åbentlyse fordele ved OpenDIMS som database-model

  1. Super brugervenligt med et minimum af træning af medarbejdere
  2. Avanceret brugerstyring, så alle (også eksterne) kan få adgang til de felter som du vælger.
  3. Meget høj datasikkerhed og adgangssikkerhed til data (yderligere beskyttelse mod malware.)
  4. Er uafhængig af operativsystemet. Du skal bare bruge en browser som Chrome, Firefox, Safari, Explorer mv. og virker på alle platforme som Linux, Mac, UNIX eller Windows.
  5. Informationen er let at strukturere, filtrere og finde hurtigt. Alle autoriserede medarbejdere har adgang til aktuelle oplysninger. Da OpenDIMS er en database baseret på dimeser, har hvert element (dims) sin egen ID, hvilket gør det nemt og unikt at finde.
  6. OpenDIMS-applikationer har en klar fordel: Med minimal indsats og lave omkostninger kan applikationer udvikles hurtigt, så du har et system ved hånden, der kan tilpasses de individuelle behov i en virksomhed (selv med hurtigt opståede ændringer) og udvides fleksibelt.

App Development

Mobile app development is the act or process by which a mobile app is developed for mobile devices, such as personal digital assistants, enterprise digital assistants or mobile phones.

$5,000.00 – $10,000.00

A Place Where People Enjoy Working.

Quisque blandit dolor risus, sed dapibus dui facilisis sed. Donec eu porta elit. Aliquam porta sollicitudin ante.

Software As A service

Software as a service is a software licensing and delivery model in which software is licensed on a subscription basis and is centrally hosted.

$40,000.00 – $120,000.00