Hvad indebærer en ISO-certificering?

ISO står for International Organization for Standardization, og det er en global standard, der dækker mange forskellige områder. I dag kræver mange virksomheder, at deres leverandører er certificeret i en eller flere ISO-standarder, og i visse brancher er det endda påkrævet ved lov. ISO-certificering kan også spille en vigtig rolle i udbudsprocesser, hvor det enten er et krav eller giver ekstra point at være certificeret.

Nogle af de mest udbredte ISO-standarder inkluderer:

ISO 9001: Kvalitet (fokuserer på kontinuerlig forbedring af kvaliteten af produkter og service)
ISO 14001: Miljø (handler om at kortlægge og forbedre virksomhedens miljøpåvirkninger)
ISO 45001: Arbejdsmiljø (fokuserer på at kortlægge og forbedre arbejdsmiljøet)
En virksomhed, der er ISO-certificeret, viser dermed, at den har en høj grad af engagement inden for det pågældende område og arbejder aktivt på at forbedre det kontinuerligt.

Hvorfor vælge OpenDIMS?

Databehandling og integrationer har tidligere været både dyre og forbeholdt større virksomheder. OpenDIMS, som også indeholderet PIM-system, tilbyder avancerede integrationsfunktioner, der gør det muligt for selv meget små- og mellemstore virksomheder at automatisere deres komplekse driftsopgaver.

Vi har hjulpet hundredevis af integrationskunder siden 2012.

Problemfri installation
Få hjælp til opsætningen gennem en brugervenlig platform.

Support inkluderet
Support er inkluderet i alle abonnementer.

Sikker og pålidelig platform
Dine data beskyttes sikkert med krypteret forbindelse.

Nogle integrationen opsættes af OpenSUN teknikere

Nogle integrationer kræver opsætning, der varetages af en OpenSUN tekniker. Efter bestilling sendes de(n) nødvendige adgang og skrive eventuelle kommentarer til bestillingen, direkte til OpenSUN. Hurtigst muligt efter bestillingen, vil du blive kontaktet af en tekniker, der vil aftale det videre forløb med dig.